Magen 11 veckor och 3 dagar efter förlossningen

Det har gått snabbt att nå mitt mål med magen. Visst, magmuskler hade ju inte varit dumt men jag tycker ändå att den ser bra ut som den gör :)

Bilderna med jeansen tog jag igår, den med gröna tightsen tog jag idag efter frukosten.


Bokad tid för smärta ^^..

Den 17 har jag en bokad tid för smärta, då ska jag tatueras :)
Hon målade lite och det skulle gå att täcka min gamla tatuering :)

Mage/ben/rumpa

Eftersom det blåser så jäkligt ute och har regnat, så blev det ingen promenad idag. Istället ställde jag mig framför tv och tränade mage, ben och rumpa.
Måste dock hoppa in i duschen nu, äta lunch och sedan ge Wilmer mat när han vaknar. Anton slutar jobba klockan halv ett och då ska vi till banken och fixa ett konto till Wilmer för att stoppa in barnbidraget på. Sedan ska jag iväg klockan 14.00 för att kolla vad vi kan göra åt min tatuering på handleden plus 15.00 för att fixa preventivmedel :)

Jä*vla skit väder!

Går varje dag en promenad, men idag kändes det inte alls som om jag var sugen. Stormar och regnar ute, skit väder!

Ska dock försöka ta mig ut ändå..

Mer förvaring till bebisgrejorna.

Vi har en gode liten hall, inte många väggar där vi kan ha förvaring av jackor och skor. Så alltså slutar det med att babyskyddet, babygymmet, babysittern och liggdelen till barnvagnen ligger utspritt i huset, vilket jag hatar!
Så nu är jag ute efter en dubbel garderob som jag kan ställa i köket. Ska måla om den sedan, måla något samiskt på dörrarna för att piffa till den lite och för att den ska gå ihop med våran tavla vi har :)
Så då åker våra två svarta hyllor ut ur köket och in med en garderob för att ha förvaring.
Hittat några bilder jag gillar, dock kommer jag tillföra annan/mer färg i den bild jag väljer.

Vikten då och nu..

Igår tränade jag ben och rumpa medan Wilmer sov. Idag har jag tänkt köra ben, rumpa och mage. Har knappt tränat magen nå, kan ju vara orsaken att mina muskler inte är tillbaka än ;)

Förra veckan då jag var till sjuksköterskan så vägde hon mig, hade gått ner ca 8 kilo sedan jag var gravid i vecka 39. Det har gått sjukt snabbt, har alltså gått ner allt som jag la på mig under den tiden jag var gravid!
Men däremot så la jag på mig ett par kilon innan jag blev gravid, så alltså väger jag nu ett par kilon mer än tidigare, vilket inte gör något!!
Jag mätte midjan igår och jag har två ynkliga cm innan jag har samma mått på midjan som innan jag blev gravid.

Jag känner ingen press ang kilona, väger mig väldigt sällan. Däremot vill jag ha en mer vältränad kropp!
Tränad kropp har jag nog haft hela mitt tonårsliv och fram till jag vart gravid, mer eller mindre, så därför prioriterar jag det :)

När jag kom hem från sjuksköterskan och berättade åt Anton att jag gått ner allt så undrade han vad jag vägde nu. Han vet att jag vägde lite innan och att jag inte vägde mycket då jag var gravid, men däremot slog jag rekordet, aldrig vägt så "mycket" tidigare.
Men i alla fall.. När jag berättade min nuvarande vikt så tyckte han att det var lite. Visst, det är lite, men jag har aldrig gått efter vågen och kommer nog aldrig göra det. Dessutom har jag ALDRIG vägt mer än 52 kilo ( inte förrän jag blev gravid), trotts jag hård tränat och haft riktigt mycket med muskler. Tränade på gymmet, badminton plus simmade då, så då kanske ni förstår..
Jag har alltid vägt lite.


Tjusig kille!

Promenad och träning

Wilmer sover halvt om halvt. Vaknar och somnar, vaknar och somnar. Men han skriker inte bär han vaknar, utan kollar runt och somnar om.
Funderar på att ta min promenad nu och sedan träna lite om jag får tid.

Promenad och träning

Wilmer sover halvt om halvt. Vaknar och somnar, vaknar och somnar. Men han skriker inte bär han vaknar, utan kollar runt och somnar om.
Funderar på att ta min promenad nu och sedan träna lite om jag får tid.

Skönt med ny städat!

Skönt att ha det städat hemma!
Wilmer sover jag har har trätt på kuddfodralet på alla kuddarna i vardagsrummet, slagit på en tvätt och plockat undan lite på mittenvåningen. Ska bada bädda sängen och sedan äta frukost, sedan gå en promenad hade jag tänkt :)


Upp och hoppa morsan!

Upp och hoppa sa Wilmer klockan halv sex!
Mat, blöjbyte och eldning inomhus. Springa mellan mitt kaffe fixande och stoppa in nappen på Wilmer som är små trött och törs inte somna. Somnade, vaknade, somnade, vaknade och så vidare...


Ja, vad hände en kaffekopp senare? Wilmer sover nästan, och såklart har han då en klarvaken mamma ;)
Jaja, då hinner jag med lite tvätt och små pyssla lite här hemma!


Wilmer blir större - Nätterna och maten

När Wilmer var mindre så kunde han äta två gånger på natten. Somnade han 23.00 så ville han ha mat igen kl 01.00 och 03.00-04.00 tiden.
När han hade fått maten så kunde han vara vaken ca en timme och små skrika. Då gav jag han alltid mat i vardagsrummet för att Anton skulle få sova. Men nu ger jag han mat i sovrummet och då somnar han direkt efter raparna, vilket är skönt när man har svårt att somna om som jag.
Sedan äter han bara en gång på natten. Han brukar somna kring 23.00 på kvällen och då har han fått mat innan. Sedan vaknar han allt mellan 02.40-04.30 och vill ha mat igen. Sedan sover han till 06.00-08.00 tiden. Det har hänt att han vaknat 04.45-05.00. Gäsp och ja till två koppar kaffe säger jag då! ^^

NÄSTAN klar med städningen..

Nu är NÄSTAN all städning klart. Bara dammsuga övervåningen och plocka undan lite i vardagsrummet. Fick avbryta ett tag eftersom Wilmer vaknade just innan 15.00.
Anton har kommit hem och håller på att rensa avloppet. Blää!
Medan han rensar avloppet så gick jag för att sövanWilmer. Han blev små grinig pga trötthet, så nu ligger han på mitt bröst och just somnat.

Idag får det bli hemmagjorda hamburgare till middag, gubben fick välja mat idag :)


En trött kille i morse ^^..

"Jag ska bara..."

"Jag ska bara dammsuga klart här, sen kan jag ta den.." "Bara plocka undan de där, sen så.." "Ja men just det, dem där sakerna ska ju upp på övervåningen. Jag ska bara bära upp dem, sen kan jag ta..."

Typiska tankar under städning och man har tänkt ta en kopp kaffe? ;P
Har skjutit upp min kopp kaffe i säkert mer än en timme nu. Men nu tog jag mig i kragen och stängde av dammsugaren (dammsög mittenvåningen fast Wilmer sov och det gick bra).
Så nu är det en kopp kaffe och lite skurning i mellan åt ;)

Källaren färdig städad!

Nu är källaren helt klar och mittenvåningen av dammtorkning. Nu ska jag bara ta toaletten och vänta tills Wilmer sovit klart och Anton kommit hem, så ska jag ta resten :)

Promenad ute i höstens färger

Ätit frukost och gått promenad på nästan 4 km. Nu blir det lite tvättning och sånt där tråkigt. När Wilmer somnar får det bli träning :)

11 veckor efter förlossningen

Missövd Wilmer

Missövd Wilmer eftersom han vakna då vi skulle släppa ut hundarna, då jag handla plus då vi kom hem. Så vaknade 3 gr på bara en timme, så då var han inte glad. Men somnade efter ca 40 minuters skrik.
Stackare, helt slut vart han..

Ut med hundarna..

Ätit frukost och klätt på oss. Anton har åkt på jobbet och Wilmer sover för tillfället.
Jag ska nu klä på både mig och Wilmer ytterkläder för att gå till mamma för att gå ut med hennes hundar, eftersom hon är borta med jobbet under dagen.

Tatuering

Ska höra med en tjej som bor här om hon kan fixa min tatuering som jag gjorde för flera år sedan som jag inte är nöjd med. Var hemma hos en kille som tränade till att börja göra tatueringar, tyvärr Inge duktig på att göra stjärnor.. Men den har en betydelse i alla fall.

Ska höra med henne om man kan täcka den jag har med japansk blomma som slingrar sig över nedre armen..

Muskler borta

Hann med lite träning av ben och rumpa igår, men en bit kvar för att få tillbaka lite muskler :/

Kostymer för baby - Wilmer kommer bli så fin!

Nu har jag köpt en liten kostym till Lill killen eftersom svärfar fyller 60 år i november och då måste han vara stilig :)
Vit skjorta, svart väst och svarta byxor. Hittade även en liten blå slips med små björnar på. Hade hellre velat ha en röd eller lila som hans pappa, men den får duga eftersom jag inte hitta någon annan. Han kommer bli så fin :) Dock kommer den nog bara användas 1-3 gånger, men han kanske får en lille bror i framtiden som kan ha den då. Annars kan man ju sälja den..

Blev då glad att jag hittade en riktigt kostym, eftersom dem flesta är bara en body eller en sparkdräkt med dit målat fluga m.m. Visst, dem är ju också söta men jag föredrar en riktig ^^..


Två olika bilder på kostymer för baby. Den "riktiga" kostymen finns att köpa på lekmer.se

Taco till lunch

Frukost, promenad och sedan badat hunden innan sambon åkte på jobbet. Wilmer somnade för ca 20 minuter sedan så då passar jag på att äta lunch och fixa lite här hemma.
Får se vad vi hittar på sen när Wilmer vaknar, så trist väder ute!

Nu när han ändå sover så ska jag gå upp på övervåningen och försöka plocka ihop där. Ligger saker bara överallt eftersom vi ute än har renoverat där uppe. Man blir helt slut och man vet inte vart man ska börja för att det är så mycket saker plus sånt som man inte vet vart man ska stoppa allt ;P

Tv för små bebisar

Nu sa mamma att barn under 2 år ska inte se tv, har experterna sagt. Det kan bädda för koncentrationssvprigheter längre fram...



Läste lite på internet ang tv och barn.

På vilket sätt är det här felkopplingarna farliga?
-Det är oftast inte farligt men det finns amerikanska forskningsresultat som visar att vissa barn som tittar mycket på teve riskerar att utveckla adhd. Det är ganska kontroversiella rapporter men jag anser att man bör beakta detta precis som man reagerar på alla andra larm om skadliga miljöfaktorer. Däremot är det mer väl belagt att pojkar som tittar på tv mer än tre timmar per dag oftare får skolproblem och blir mer våldsamma.

Men i så fall riskerar vi ju att få en hel generation med adhd eftersom nästan alla småbarn tittar på teve idag?
-Nej, Bolibompa och bra kvalitetsfilmer tror jag inte är farligt. Barn är olika också och det är en väldigt liten grupp barn som tillhör riskgruppen. Det är alltså främst de barn som har anlag för adhd som jag tror kan ta skada av att titta mycket på teve. Men att gå så långt som att förbjuda tevetittande för små barn är kanske att gå ut lite hårt. Det jag vill är att få föräldrar att verkligen tänka till så man inte fastnar i att slentrianmässigt sätta barnen framför teven.

Bebis och tv - Mycket färg och rörelser

Det känns skönt att jag kan börja sätta Wilmer i babysittern, att jag inte behöver ha han i bärselen då han är vaken och jag håller på med något. Tidigare började han bara gråta då han satt i den.
Men nu sitter han så snällt i babysittern och ser barnprogram medan jag äter frukost, lunch eller middag.
Ibland är han vaken ganska många timmar kring den tiden då jag ska äta, och jag kan ju inte vänta med t.ex lunchen till kl t
15.00 då han brukar somna.
Tidigare tyckte jag att man bara kastade i sig maten för att han tyckte det var tråkigt att sitta i babysittern. Så är det att vara mamma och ensamen hemma.


Nu har han i alla fall somnat så ska passa på att äta lunchen medan han sover. Får bli rester som är rensadel och potatisgratängen med sås. Till middag blir det taco för oss :) Mums!


Igår såg han Toy Story ett tag :)

*Pust*

Var och gick lång promenad nu på morgonen, gick nästan 7,5 km. Blev gode blöt om fötterna pga regnar ute. Gick sedan och handlade lite på affären när dem öppnade.
Nu mellanmål :)

Appen jag har heter "Walk watch".

Rensadel med sås m.m

Det blev inge preventivmedel idag pga min BM hade endast bokat 30 min med andra BM och hon ville ha 1,5 timme för både efterkontroll, preventivmedel plus prata om graviditeten/förlossnigen m.m. Så ska tillbaka dit senare för preventivmedel.


Idag blev det rensadel, rödvinsås, potatisgratäng plus riven pepparrot till middag eftersom sambon jobbar helg.

Då var det klippt!

Sitter på sjukan nu och väntar på att få anmäla mig så BM vet att jag är här.
Medan jag väntade på att klockan skulle gå då jag var hemma, så ställde jag mig och klippte mig lite. Min sidecut hade blivit lite lång. Så nu är både jag och sambon nyklippta, klippte han igår :)

Inga fler barn på ett tag ;)

Anton är ledig och åkt ut till byn, tog även med Wilmer så nu är jag ensamen hemma. Känns sjukt konstigt att vara ensamen hemma (förutom hunden då).
Plockat undan, gjort en eld i kamin, gjort mig klar för att snart gå ner till sjuka för efterkontroll och fixa preventivmedel. Här ska det inte bli några fler barn på ett tag ;)

Regnet bara öser ner

Varit ute på en promenad med Wilmer trotts regnet bara öste ner! Gick nästan 5 km idag fast det regna, vilket förvånade mig. Men vem dör av lite regn? :)

Sjöblöt om både ben, fötter och håret så sitter jag med lille man på bröstet. Ska alldeles strax gå och duscha, bara Wilmer somnar så ska han få följa med och sitta i babysittern..


Taktikvila efter badet

Nybadade Wilmer körde en liten taktikvila, så nu ska han få lite käk innan mamma ska äta middag :)

Sover än

Trodde Wilmer var påväg att vakna så vi kunde gå till affären, men han sover än så jag får vänta med butiken ett tag till..

Wilmer lik Anton? :)

Satt i helgen och kollade på lite foton på sambon och Wilmer. Tycker Wilmer är ganska lik Anton. Anton hade dock mörkade hår och ögonbryn.

Affären väntar..

Bege sig till affären för att handla lite.
Har dammsugat hemma och håller på att tvättar lite kläder..

9 veckor och 2 dagar

Frukost, promenad och snart duschen.
Idag åker vi ut till byn pga sambon ska jaga i helgen. Får se om vi måste bo i stugan, svärmor har varit riktig sjuk så har inte träffat henne sen förra veckan (vilket är ovanligt!). Men nu hostar hon mest bara, så hon skulle ringa sjukan och höra hur länge man smittas. Tycker det är skönare om vi kan bo inne hos dem pga annars måste jag upp tidigt och elda för att det ska vara varmt i stugan. Allt blir mycket jobbigare..


Nu är det i alla fall 9 veckor och 2 dagar sedan lille knodden kom till våran familj. Tiden går så sjukt snabbt och när man sitter och kollar bilder på kroppen då det var någon vecka efter förlossningen så kommer jag ihåg att jag kände mig så smal. Haha! Ändå hade man en liten kula kvar, om man jämför med nu!

Friterade kycklinglår och munkar

Idag jobbar sambon eftermiddag, så ska passa på att äta kycklinglår. Han tycker tyvärr inte om det pga så mycket fett i, han gillar inte konsistensen av det men jag älskar dem! :)
Funderar på att testa att fritera det, såg på tv att dem gjorde så och det såg så gott ut! Har endast friterat kycklingfilé som jag skurit i mindre bitar..

Ska även testa att göra munkar om jag hinner, beror på om Wilmer sover så att jag hinner. Han sover nu så ska kasta ihop degen nu, för den ska jästa i 30-60 minuter beroende på recept. Det verkar då lätt att göra, så varför inte testa? :)
Har alltid gillat munkar, speciellt minimunkar. Åt minimunkar då vi var till Halmstad en gång och dem var sjukt goda, mycket godare än dem stora!
Ska testa att göra några med kanel och socker på, såg att en kvinna gjorde det en gång på masterchef. Och jag som älskar kanelbullar kommer nog gilla dem :)

Läkarundersökning på BVC

Igår försökte jag lägga upp inlägg, men funkade inte. Så jag testar väl idag :)

Idag vaknade han halv sju, vilket var skönt pga jag var så trött igår kväll att jag somnade i soffan.
Gick en promenad på morgonen då vi vaknade. Var riktigt kallt ute! Dimma och säkert noll gradigt ute. Brrr! Men vi gick ändå promenaden, var dock små kallt om fingrarna även om jag hade handskar.



Igår var vi till BVC för läkarundersökning. Nu väger lille Wilmer 5235 g, så han lägger på sig fint och växer bra. Nästa gång vi ska till BVC så ska han få två sprutor, stackare.. Hoppas det går bättre då jämfört med då vi var på BB för att ta lämna blodprover. Dem sticket stackarn flera gånger men fick inte in nålen rätt. När man står där som mamma och kollade när dem sticket om gång på gång så blev jag helt kall inombords och kände att jag höll på att svimma där jag stod. Så slutade med att jag var tvungen att kolla bort.
Usch, min lille pojk..

Du är vårt allt <3

Babysnack med en annan nybliven mamma.

Medan sambon är ute i byn och fixar lite med ved så tog jag och Wilmer en promenad ner till affären för att handla lite ost, tomater och mjölkersättning.
I kön träffade jag på en annan tjej som fått barn för någon vecka sedan. Eftersom jag skulle åt samma håll som hon så gick vi tillsammans. Var himla trevligt med lite sällskap påvägen hem, lite babysnack om mat, sömn m.m :)
Vi bestämde oss för att ta någon promenad fler gånger. Det kan ju bli skönt, att få umgås med en annan mamma.

Promenad ute i solen

Helt otroligt, hoppas det händer igen!

Wilmer var vaken ca 1 timme och 15 minuter, sedan när klockan var 6 så gjorde jag oss klar för en promenad ner till brevlådan för att posta lite brev.
Han hade legat hela tiden på soffan, små gnällt lite när jag fyllde i lite papper, men inge riktigt skrik som han brukar då han börjar bli trött eller rastlös då han ligger ner ensamen och inte i min famn.
Men något som förvånade mig var att jag hann bara ta på han overallen och ett par tunna vantar, så smekte han vanten mot ansiktet sitt och somnade sen. What, somnade utan att ligga i min famn?!! Helt otroligt, det har aldrig hänt tidigare! Jag hoppas han gör detta oftare, eftersom det blir jobbigt om han vänjer sig att måsta somna i ens famn..

Inte somna vid första taget..

Wilmer vaknade tidigt idag med, 04.45. Gav han mat och rapade han, som sedan blev blöjbyte. Men efter att bytt blöjan så var han riktigt pigg. Vi gick därför upp i vardagsrummet för att inte väcka sambon som jobbat helg plus han jobbar även idag.
Så nu ligger Wilmer i soffan, ser på MTV och sprattlar för fullt :) Han kommer inte somna i första taget, så det slutade med att mamma gjorde sig en kopp kaffe plus gick och bytte från morgonrock till mina promenadkläder. Får väl bli en promenad efter frukosten om han inte har hunnit somna tills dess.

Wilmers sömn och utveckling

Sömnen Wilmers kan jag inte klaga på. Han sover allt mellan 3-7 timmar om nätterna. För någon vecka sedan vaknade han 2-3 gånger om nätterna, men somnade snabbt om.
Vaknar han innan klockan 5-6 tiden så äter han och sedan somnar han om, vilket är skönt för då för jag sova.
Jag får sova ut det jag behöver och känner jag mig trött senare på dagen så kan jag sova, om jag kan somna såklart. Han sover ganska mycket om dagarna och är hellre vaken kring eftermiddagen och kvällen.

Han äter bra, men ibland kan han äta lite och då vaknar han ca 1-2 timmar efter han fått mat.
Han har inge magknip förutom om man inte får han att rapa ordentligt efter maten.

Vi ser på han varje vecka att han utvecklas och blir starkare i rygg och nacke.
När han är utvilad och nyäten så får man ofta många leenden. Ibland "pratar" han också med en :)
När vi lägger han på mage för lite träning så kan han lyfta upp huvudet högt, en riktigt stark kille :)

Klockan är just efter 08.00..

Klockan är just efter 08.00 och jag har redan hunnit med att äta frukost, gått lång promenad och städat i några skåp här hemma. Ska fortsätta med grytskåpet och skafferiet snart, Wilmer är vaken så gjorde uppehåll i städandet då.
Känns som om jag kommer hinna med mycket idag, speciellt när Wilmer vakna 05.30!

+6 grader och promenad

Middagen igår


Förrätten
Pilgrimsmusslorna:
Gnid in dem med en halv vitlöksklyfta. Salta och peppra. Stek dem i smör.
Stek strimlor av bacon tills dem är knaprig. Servera med tzatzik och små skivor av gurka.


Huvudrätt
Koka spagetti i vatten med olivolja så dem inte klibbar ihop.
Skala ett halvt kg frysta räkor och lägg dem i marinad. Hacka tomat och gul paprika, strimla gurka.
Lägg upp spagetti, salladen, räkor och tomatsalsan högst upp.

Marinad till räkorna:
Ca 3 msk limesaft
2-3 msk olivolja
1 st färsk chili
1 1/2 vitlök
3-4 msk koriander (ska känna smaken av koriander)
1 msk vatten
1-2 tsk paprikapulver
1/2-1 tsk salt

Mixa alla ingredienser i mortel.


Tomatsalsa:
1 st stor tomat
2-2 1/2 msk gul lök (stek lite)
1/2 röd paprika (stek, men bevara den lite knaprig)
1 msk cream f.
2 tsk sambal oelek
1-2 tsk rödvinsvinäger
Ca 1 1/2 tsk paprikapulver
1 1/2 tsk chilisås (går även bra med ketchup)

Hacka tomaten i mindre bitar.
Mixa snabbt i en mixer (inte till puré), skall vara bitar kvar. Låt stå ca 30 minuter i kyl innan servering för att få fram smakerna bättre.


Efterrätt
Äggtoddy à la Mannerheim
Antal portioner: 4
Ingredienser
4 st äggulor
4 msk socker
2 dl grädde, vispad
4 tsk florsocker
4 tsk nescafé
4 tsk kakao
4 msk konjak
4 st halva äggskal

Koka äggskalen.
Vispa äggulor och socker.
Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.
Häll upp i portionsglas.
Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)
Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".
Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.
Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.

Morgonmys <3

Förrätt, huvudrätt och efterrätt

Förrätt: Pilgrimsmussla (vitlök, svartpeppar, salt), knaperstekt bacon, tzatziki och gurka.

Huvudrätt: Spagetti med räkor som var marinerade med chili, vitlök, limesaft, koriander, lite salt, olja. Hemmagjord tomatsalsa och grönsaker (gurka, gul paprika och tomat).

Efterrätt: Äggtoddy à la Mannerheim. Riktigt god efterrätt! Konjak som man serverar i äggskal (fast går lika bra med whisky), fryst äggtoddy. Sedan cacao, florsocker och pulverkaffe som man blandar ihop med äggtoddyn och romen.

Förberedning till förrätt, Huvudätt och efterrätt.

Frukost, promenad och lite ärenden. Sambon är i stugan och bygger, fixar våra skjutfönster som vi har mot älven.

Lille man sover nu, så passar på att göra saker som jag inte vill göra då han är vaken, som att skala räkor som vi ska ha till middag idag. Får bli pilgrimsmusslor med knaprigt bacon som förrätt. Kommer servera dem i sina snäckor. Sen blir det en räkrätt med färsk chili, lime, koriander m.m. Har inte bestämt mig än vad jag ska ha i rätten med räkor, men chili, koriander och lime ska det i alla fall vara. Koriander har jag inte använt mycket av tidigare, så det ska bli intressant. Sedan får det bli en onyttig dessert, Äggtoddy à la Mannerheim som vi har ätit tidigare innan jag vart gravid. Sjukligt god!

Recept kommer senare.
Bilderna är bara lite inspiration :)


Liten städning slutade i storstädning.

Efter promenaden i morse så tog jag mig ett mellanmål och Wilmer vaknade och åt sin mat. Han somnade sedan efter maten, så jag satte igång för att städa lite här hemma. Den lilla städningen slutade med storstädning istället.
Så nu är det dammsuget, dammtorkat, skurat, tvättat och disken diskat.
I soffan, små trött med Wilmer på bröstet. Nu ska jag bara vänta på att disken torkar, sedan stoppa in det i skåpen och att golvet ska torka i källaren så jag kan hänga upp tvätten.

Suttit och funderat på vad vi ska äta till middag, men kommer tyvärr inte på någonting som jag är sugen på. Får höra med sambon vad han vill ha. Hade varit skönt med något snabbt, inte direkt sugen att ställa mig och laga middag :/

Frukost och sedan en promenad

Åtta veckor snart..

Snart har det gått åtta veckor sedan förlossningen. Magen börjar komma tillbaka till sin gamla form, endast mer muskler på ben och rumpa som saknas, men det jobbar vi med :)

bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0