Packat och klart..

Packat in allt i bilen och är påväg ut till byn nu. Handlat lite god mat plus kex och ost som vi ska ha i helgen. Skönt med lite helg, få ha sambon hemma ett par dagar.. Smått tråkigt att vara hemma ensamen med Wilmer, men jag hinner med mycket! Träna, städa, hälsa på folk m.m.



En slagen hjälte ;)

Pigg unge klockan 05.00 idag med..

Även idag vaknade Wilmer vid 05.00 och ville inte somna efter maten. Trött och halv vaken mamma fick kliva upp och vara vaken med han. Klev upp så tidigt igår och sov ingen eftermiddag igår, sedan var han vaken länge på kvällen, så jag känner mig små trött ;)


Efter klockan 6 så somnade han om, så medan han sov så åt jag frukost, gick promenad och hann börja packa det vi ska ha med till byn. Nu är han dock vaken, gett han mat och ska packa vidare. Får sova lunch senare, om jag hinner, måste städa i stugan nu när man ska låna ut den.


Promenad, ben/rumpövningar plus lite mage

Lille Wilmer vaknade vid 05.00 idag så då var det bara att kliva upp och ge han mat. Kring halv 6 var vi klar, så jag tog en kopp kaffe plus en macka.
Gjorde oss sen klar för en promenad ute i regnet. Hem och plocka ihop hemma och vid 07.20 åt jag frukost med sambon innan han åkte på jobbet.

Wilmer somnade om och jag ställde mig då för att träna ben/rumpa plus lite mage. Gjorde även en magövning då man står planka plus förflyttar fötterna åt sidan och ihop igen (vet inte vad övningen heter) i 2 minuter. Förvånade mig riktigt mycket att jag klara så länge eftersom jag aldrig annars gjort den övningen tidigare!
Blev sammanlagt promenaden, rumpa/benövningar i 20 minuter plus mage i 6 minuter. Lille man vaknade efter de så fick avbryta magövningarna tidigare.

Mellanmål avklarat och lite dammsugning av några mattor.
Så nu måste jag bara på affären, vika lite tvätt och bada Wilmer så är det mesta gjort idag. Tvättade och dammsög hela huset igår plus lite små saker eftersom vi åker bort imorgon.
Ska vara hundvakt till svärmor och svärfars hund plus bo i deras hus över helgen, så då ska mamma komma och bo i våran stuga. Ska bli intressant eftersom hon inte varit dit tidigare och sett hur fint vi har det :)

Förgyller en vanlig morgon..

"Om jag någonsin skulle ha en dålig morgon eller dag, så kan du förgylla den med ett enda leende"

Första dagen ensamen..

Idag är det första dagen jag är ensamen med Wilmer, sambons semester är slut. Känns smått ensamhet och tråkigt, men tyvärr kan han inte vara hemma med oss. Tur har jag i alla fall Wilmer och hunden att umgås med :)

Vaknade för ca 1,5 timme sedan, så hunnit fixa lite. Wilmer är nyvaken och ny äten. Helt underbart att se han på gott humör, se när han sitter och ler när man pratar med han :)

Vagnen står redo ute, så nu blir det en promenad innan vi ska göra lite ärenden.
Tyvärr är det smått kallt ute, endast 14 grader och ingen sol :/ Trist att sommaren snart över..


1 dag efter plus en nu, 6 veckor efter

Lite förändring har hänt, men en bit kvar dock. Sedan vill jag ha mer vältränade ben än innan graviditeten.
Men jag tycker att jag ändå har gode bra resultat trotts det bara gått 6 veckor :)

En bild på magen dagen efter förlossningen och sedan på magen idag (6 veckor och 1 dag).

Promenad trotts blåsten ute

Gått en promenad trotts det blåser som tusan! Tänkte gå en promenad krig lunch, men då blåste det värre, så jag skippade det.. Men får tänka positivt med blåsten, lite extra träning med motvind ;)

Fjärde dagen idag! :)

Ja, idag går jag in på min fjärde dag utan godis eller chips (om jag håller mig). Dock kommer vi äta pakt idag, så kommer få i mig lite sötningsmedel som finns i sylten, men bättre än godiset.
Idag är jag lika sugen som igår på godis, men idag har jag inte ätit dåligt, ingen lunch för åt frukost kring tolv tiden. Så det förklarar sötsuget.
Handlat lösgodis som vi ska ha till helgen, och för att vara på säkra sidan så bad jag svärmor ta hem vår godispåse. Låter sjukt, jag vet, men jag vill vara på säkra sidan att jag inte äter något fören till fredag eller lördag.

Även suget efter snusen har börjar komma, och nu är den starkare än någonsin. Kanske beror på att sambon köpte en dosa i förrgår..? :/
Jaja, ska försöka hålla mig, kan ändå inte ta någon nu aå länge jag ammar (de lilla jag ammar). Dessutom kostar det pengar, är inte bra för mig och vill inte vara beroende..

Dessa jävla sug ;)

Sjukt sötsugen!

Påväg hem nu, ca en timmes körning kvar.
Eftersom vi båda var hungrig så fick det bli mat på Max, jag tog en delifresh low carb med pommes, som jag knappt åt upp, och sedan en ramlösa. Var så hungrig innan så hann bli himla godis sugen, eller sugen på bara något sött! Bullar, choklad, ballerina kladdkaka, cocopops i mjölk, marängtårta, vanlig gräddtårta, sega kakor som finns på mitt jobb med mera. Usch vad jag är söt sugen!

Sötaste sötnosen <3

Lill "tjockisen" vår ^^..

Nu bor vi för det mesta ute i stugan. Vi har kommit in i rutinerna nu med Wilmer och då känns det okej att bo där.
Men idag gör vi en liten resa fram och åter. Åkte just genom Boden och är snart i Luleå, ska hämta bilen våran som varit på rep. Solen skiner, det är ganska varmt ute och lille man sover.
Till helgen är det marknad, men vi båda har sagt att vi kommer vara i stugan pga blir lugnast så för oss. Brukar vara livat.. Men kommer klart åka in och gå på marknaden på dagen :)

Imorgon ska vi till BVC och väga han. För en vecka sedan vägde han 4365, så nu väger han garanterat över 4,5 kg. Lill "tjockisen" vår ^^..

Mer och mer socker i maten man handlar

I morse kollade jag in midjan och magen i spegeln, och redan nu kan jag säga att det hänt saker även om det är små förändringar!
Igår höll jag mig även från godis trots jag hade en godisskål och chips framför mig då jag såg tv på kvällen. Om jag håller mig idag från godiset/chips/kakor så har jag hållit mig i tre dagar, vilket känna skönt!


Egentligen är det sjukt hur beroende man kan bli av saker, som socker, alkohol, nikotin m.m. Men just det där med sockret tycker jag är så sjukt, det finns ju fan i mej i allt och över allt! Man får stå och läsa innehållet i allt man ska handla om man vill skippa socker, druvsocker, rörsocker med mera. Man behöver inte såhär mycket socker som all mat innehåller.
Kan till och med säga att tonfisken som man köper till katter innehåller SOCKER. Whata fuck?! Helt sjukt..

Sockerberoendet och motion

Inte ätit någon godis, kaka eller liknande på två dagar. Har inte ens ersatt godiset med tuggummi som jag brukar!
Idag har jag dock känt mer sug efter något gott än igår. Det är svårt att sluta med sötsaker då man vant sig vid att ha det i sin vardag, men jag ska klara det. Jag vet om att jag kommer må bättre av detta plus jag måste tappa beroendet av sockret!
Dock är jag rädd att jag kommer sakna sockret så mycket att jag kommer vräka i mig till helgen :/ Får köpa bara lite, eller baka något nyttigare godis så att jag inte får en stor sockerchock och går tillbaka till denna dumma vana..

Förutom att sluta med sockret så har jag och lille man gått ett par promenader under dagarna. Idag var det super fint väder och sambon var i stan en sväng och lämnade in bilen, så passade perfekt med promenad. Imorgon ska jag kanske följa med till stan och hämta bilen, om dem inte ringer innan jag ska på BVC klockan 10.30.

Slut ätit slisk under veckorna!

Inte skrivit på länge nu, ska bli bättre.. Men svårt att hinna med då man har lill grabben, hinna med annat hemma, ha lite ensam tid med sambon då lillen sover plus massor med annat..


Vikten verkar stå kvar, som för två veckor sedan. Har varit svårt att sluta med chips, blivit helt tokig i det! Sedan godis ätandet.. Har nog varit svårt att sluta med det när min sambo än har semester, blir så lätt att man vill mysa framför tv med något gott på kvällen och mindre rörelse på dagen. Men nu har jag sagt till sambon att det blir inge mer slisk under veckorna, blir både dyrt plus jag vill inte rulla fram senare ;)
Jag vill såklart ha tillbaka min gamla form som jag hade innan vi fick lille Wilmer. Vem vill inte ha tillbaka sin gamla form efter graviditet? :) Så idag började jag tänka mer på vad jag äter och försöka få tillbaka mina gamla matrutiner. Så jag hoppas att jag har formen (någorlunda) tillbak om 2 veckor, för jag är inte långt borta från det! :)

Har sagt till mig själv att det är bättre om jag tar en frukt och hemmagjort snacks än chips och godis. Jag vet att jag mår bättre av de, det gör även Wilmer..

Älskar min nya App

Har inte haft mycket att skriva här på sista tiden, därför väldigt tyst.

Sovit hos svärföräldrarna i natt, åt kräftor med dem och några bekanta igår. Riktigt gott!
Och även om vi bara sov en natt så tog jag med barnvagnen så vi kan gå promenad. Försöker gå en promenad varje dag, var lite lat där ett tag. Men nu försöker jag gå en promenad varje dag även om det är bara 10 minuter ibland.
Dessutom nu när jag har min nya App i telefonen så år det roligare att gå promenad, sen hur långt man gått :)


Promenad och ved idag

Solen lyser fram och åter och hyfsat varmt ute. Åker ut till byn nu för att hjälpa sambon med veden så vi blir klar, sedan är vi bort bjuden på middag i eftermiddag.

Var och gick en promenad i morse pga Wilmer var klar vaken och jag blir så lätt rastlös på morgonen. Sjukt skönt att ta en promenad på morgonen då det är ganska kallt ute, innan solen kommer fram och det blir alldeles för varmt ute.
Testade även min nya App i telefonen, ganska roligt att se hur långt man gått :)

Promenad och ved idag

Solen lyser fram och åter och hyfsat varmt ute. Åker ut till byn nu för att hjälpa sambon med veden så vi blir klar, sedan är vi bort bjuden på middag i eftermiddag.

Var och gick en promenad i morse pga Wilmer var klar vaken och jag blir så lätt rastlös på morgonen. Sjukt skönt att ta en promenad på morgonen då det är ganska kallt ute, innan solen kommer fram och det blir alldeles för varmt ute.
Testade även min nya App i telefonen, ganska roligt att se hur långt man gått :)

Promenad och fixa ved

Påväg hem nu, varit i byn en sväng. Gick en kort promenad där och sedan hjälpte jag sambon med veden medan svärmor passade Wilmer, så nu blir det en dusch då man kommer hem. Mygg och knott har bitit oss så nu håller man på att klia ihjäl sig ;)

Vädret är piss, regnade i morse och nu är det alldeles mörkt på himlen. Hatar då det är dåligt väder, man blir så lat och ingen inspiration till att laga mat.
Undra vad man ska hitta på...

Lite vila..

Ligger och vilar med Wilmer i soffan. Igår var han vaken flera timmar på raken, men när han lika väl skulle somna, då vi skulle lägga oss, så vart han små grinig. Somnade efter ca 45 minuters grin.. Men han är ändå snäll trotts det :)

Våran lille Wilmer <3

Snart 4 veckor sedan..

Det har snart gått 4 veckor sedan lille Wilmer kom till vår värld. Våran underbara lilla son som är bästa som hänt oss <3


Kroppen är inte som förr än, men jag märker att det går åt rätt håll även om det tar tid. Det ska junta lite tid för att kroppen ska hinna med :)

Magen - 22 dagar efter förlossningen.

Nu är det 22 dagar sedan förlossningen, dagarna bara springer förbi!
Magen blir lite mindre för varje dag, men en bit kvar än. Känns otroligt skönt att slippa den stora magen även om det var små mysigt att känna bebisen där inne :)

bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0