Julklappstänk och Wilmers rum

Börjat kolla runt på julklappar redan. Kan inte fatta att julafton snart är här!
 
Kollat mest åt Wilmer. Kläder är ju alltid bra. Men när jag håller på att fixa i Wilmers rum så har det mest blivit sånt jag kollar på.
Älskar legos förvarings lådor.  Vi har köpt en limegrön åt Wilmer, men har tänkt köpa fler och ha leksaker där i. Smart att man kan stapla dem på varann och bygga med dem exakt som vanligt lego :)
 
 
Wilmers rum:
Gardiner är uppe, två tavellister så vi kan ha böcker eller annat där. Limegröna bordet och stolarna (mammut från ikea) är också där plus hans bilmatta.
Nu ska bara hans större ikea hylla upp (ska köpa en till och sätta ihop med andra hyllan i ett hörn). Sedan klä om hans lampa och kapa av en matchande gardin till lill fönstret.
Svärmor håller på med att virka ugglor till rummet som jag ska hänga upp på ett renhorn som jag sprayat om.
Sedan är det inte så mycket mer som ska upp på väggarna. Tre fyrkantiga hyllor som jag har vitt inuti och orange utanpå, sedan några foto och målade tavlor :) 
 
 

Lite utveckling..

Ursäkta den dåliga uppdateringen.  Stressigt på jobbet då det går en rejäl förkylning här, så varit lite personal och mycket att göra så varit helt slut.
Somnat sent och ändå vaknat tidigt! Fattar inte...
 
 
Har då köpt på internet ett par vinterskor åt Wilmer och en leksak. Leksaken köpte jag begagnad då jag inte vet om hab leker med den. Man sätter i en boll högst upp i ett hål och då spelar den en melodi. Har en liknande på dagis. Ganska bra, då får han använda huvudet lite.
 
Han kan bygga ihop en trä pyramid som han har och försöker med duplo lego. Men legot förstår han inte att man måste trycka till för att den ska sitta när den lika kommer på rätt plats. 
 
När jag ändå är inne på typ utvecklingen så kan jag ju ändå skriva mer..
När man ger han näsdukar och säger "Wilmer, torka näsan", då gör han det. Även ibland utan att säga något då papper ligger framne.
Han vet vart huvud och örat är, ibland näsan.
Om vi börjar plocka ihop leksaker och köksslevarna han dragit fram så hjälper hab till. Ibland gör han det själv. 
Boby caren kan han köra själv. 
Ibland får han för sig att han är Tarzan om jag tagit fram hans gröna trä stol, så då ska han upp ich stå på den. Så vi har fått bära bort den.
När vi säger "ska Wilmer bada?" så springer han direkt till källartrappen och skakar på grindan (duschen nere). Han älskar ännu att bada, aldrig varit ett problem :)
Musik älskar han! Diggar alltid.. Igår när vi var och handla på jobbet hade dem musik på vud frukten. Såklart stannade han till och började dansa ^^ (gick med en mindre matvagn för barn). Sötnos ♡
 
 
Finns säkert mer som jag inte kommer på nu..

Äntligen!

Överlycklig att det äntligen händer! Vecka 41 går jag på heltid på mitt jobb.
Äntligen! 

Gruvar mig..

Idag ska Wilmer på dagis då han är lite bättre än förra veckan då jag vabbade onsdag och torsdag.
 
Jag sjölv håller på att göra mig i ordning inför jobbet. Gruvar mig så hemskt mycket då ena av dem "blivande" cheferna ringde mig i torsdags och frågade vart jag var.  Missat att anmäla in att jag vabbade torsdagen med (ska anmäla in varje dag. Vet, helt jävla sjukt!)
Så jag fick en utskällning på telefon.
 
Sedan hade jag, en kollega plus min nuvarande chef ett möte ang min lön under semestern plus allt annat som inte stämmer.  Han verkade inte glad. Men rätt ska fan vara rätt!
 
Insåg också att jag får 2 timmar för lite på schemat än vad det står på anställningsbeviset. Alltid är det något!
 
 
Men något bra finns det i alla fall! Jag har börjat äta bättre efter att jag fick veta att jag inte behövdes operera mig igen för cellförändringen :) Så jag har lagt på mig lite vilket är bra då jag gick ner grymt mycket! :)

"Paj" och Wilmer sjuk

Igår "pajade" min mobil typ. Den la av bara mitt u det hela , sambons bror tror det kan vara så att batteriet behövs bytas. Så ska beställa nytt..
Tur nog fick jag en ny mobil från teila gratis för någon månad sedan, så jag använder den nu.
 
Wilmer sjuk idag så jag är hemma och vabbar. Vi har nappt fått någon sömn varken han eller jag. Men ändå vaknade han kl 07.15. 
 
Ska passa på att tvätta och städa idag då han vilar lunch. 

Orolig, upp stressad och vill gråta

Jag tror jag blir tokig på mitt jobb!

Igår pratade jag med blivande chefen ang lönesamtal, fick svar att dem hade så mkt att göra så jag skulle få ha det senare i veckan.
Igår på kvällen kollade jag på lönespec. från semestern. Jag visste att jag fått för lite pengar. Men då såg jag att jag fått ca 9:- mindre i timlön!
IDIOTER!

Jag stressar upp mig för allt detta. För att den gör fel. Jag kan knappt sova om nätterna för att jag tänker på jobbet dem gr jag vaknar då Wilmer piper till.

Jag vill bara gråta och jag är nervös över att dem kommer göra så jag inte får mina pengar jag ska ha.

Skönt nog kommer handels den 18!

Spännande!

Nu har vi bestämt oss. Ska bli spännande att se :) Jag är helt till mig!
Mer info kommer senare ;D

Stressad

Inge lönesamtal än trotts tagit upp det ett ex antal gånger! Irriterande..
Dock är mina blivande chefer på semester, men dem har ju inte än tagit över så jag tycker fan att mina nuvarande chefer kan fan ha det med mig!

Så jäkla mycket tankar i huvudet, Wilmer sovit dåligt i natt dessutom (tror mer tänder är på g). Så vaknat tidigt som tusan i flera dagar, kan inte somna om trotts jag är trött och magsåret är påväg tillbaka känner jag.
Sjukt mycket på jobbet att göra då vi är tre man kort. Springer mellan alla saker och man få gå bakom vissa personer och göra det dem inte gjort.
Tror ingen kan förstå hur man har det fören man själv jobbar där...

Men idag behöver jag inte göra annat än att rikta in mig på att städa och planera bake offen, vilket känns skönt!
Kommer nog vara slut då jag kommer hem då jag jobbar till 21.15 idag och vaknade kl 05.00 idag och somnade kring 23.20. Vaknade klockan 04.30 en dag, kunde inte somna om :/

Blir tokig!

Jag tror jag blir tokig på allt!

Först de med proverna, väntan. Sedan tjorv med jobbet då jag inte än fått lönesamtal trotts jag skulle haft det den 1 April, även om jag var mammaledig.
Ringt handels igår ang lönesamtalet jag inte fått plus då dem även anställt folk och inte gett mig heltid trotts jag påpekat det innan mammaledigheten och efteråt.

Känns som om jag hela tiden måste påpeka saker och slita arslet av mig medan några bara går och strosar på!
Sedan hade jag fått ett schema som hela tiden skulle rulla på, så vi har tidigare skrivit Wilmers schema på dagis.
Nu har dem ändrat det, idag skulle jag jobba till 17.00, ändrat till 16.15. Imorgon skulle jag sluta 12.30, jobbar till 16.00.
Varför säger dem inte åt en "nu har vi ändrat på schemat". Utan nä, jag ser det dagen innan Wilmer ska på dagis!
Dem tar ju in dagisfröknar efter hur många barn dem har, fattar dem inte det??!

Handels skulle kolla mitt ärende då dem på jobbet gjort fel, skulle ringa mig inom två dagar, tog mina arbetstider så dem inte ringer då jag jobbar.
Ska bli intressant!

Dessutom ska jag då ha mer betalt för min semester som jag tog ut under Juni och Juli månad eftersom jag skulle haft löneförhöjning redan i April. Så det ska jag ta upp med handels.
Fick dessutom påpeka varje gång jag hade haft semester att jag inte fått mina semesterpengar. BÅDA MÅNADERNA! Det är ju inte riktigt klokt!!


Ska bara fika nu, sedan borta tänderna och klä på mig skjortan och åka på jobbet och se om chefen är där. Ska be han skriva ut mitt schema från då jag började (efter mammaledigheten) och två månader framåt.

Wilmers rum

Idag började jag litegrann med Wilmers rum, kommer bli massor med färg :)
Just nu år det mest bara limegrönt, men kommer till lite orange, turkos m.m senare :)



Tack, tack, tack!!

Tack gode gud! Det var lugnt på detta provresultat trotts läkaren tyckte det såg ut som om dem slarvar.
Var mest rädd att det hade spridit sig, att man måste ta bort allt så man inte kan få fler barn.
Nästa gång ska jag boka tid inom 9-10 månader. Förhoppningsvis inte kommit till aka då!

Här kring proverna blev det mer tankar krig ett till barn. Berodde väl på att vi var mest rädd att jag inte skulle kunna få fler..
Om det hade varit så hade vi ändå varit sjukt glada att vi har Wilmer!

Sjuk kille och jobbig väntan..

Alltid är det något känns det som. Först tjorvar bilen, nu väntan på prover och på det är lille stackars pojken jätte sjuk.
Svårt att andas så sambon var till sjukan med han igår. Fick medicin plus ta prover.
Knappt sovit något i natt då han vaknat flera gånger och skrikit. Stackare :(

Bara två dagar kvar tills jag får veta svar på mina prover.
Hade gärna bara legat hemma till fredag, känns Inge roligt alls att måsta gå till jobbet och vara trevlig mot folk då man vet att man kanske får besked att jag har kvar CIN3 eller att det spridit sug :/

Väntan på svar från sjukan....

Gjort nya tester på sjukan nu efter att jag operera mig. Var en duktig kirurg som varit cancerkirurg i flera år och han sa att han tyckte dem hade slarvat under operationen.
Jag tror jag dör! Ska jag behöva operera mig igen!!? Har det spridit sig (haft ont i livmodern sista 2-2,5 månaderna).

Svar skulle jag få inom 4 dagar, annars ska jag ringa på fredag klockan 8.00.


Haft sjukt ont idag men jag jobbar på trotts vräktabletter ej biter..

bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0