Blandat inlägg - Prover och lill killens utveckling.

Jag har varit så sjukt trött senaste veckan. Kvällen från tisdag till onsdag sov jag knappt något, ca 4 timmar, sedan köra till sjukan för prover.
Äggstockarna och livmodern såg bra ut, ingen cysta. Dock proverna från livmodertappen får jag först måndagen innan jul. Jag hoppas fan att det inte är något. Roligt att få veta just innan julafton att man har något :/
 
Stressad är jag också. Inte fått min röda vecka än (ursäkta information). Om den är sen så ska jag senast ha den i slutet av denna vecka. Om den inte kommer till slutet av nästa måste jag ringa BM och höra med dem...
 
 
 
Idag är jag då ledig, skönt. Sambon jobbar kort dag och sedan ska vi på lussefirande med dagiset Wilmer. Ska bli intressant att se om han stannar med dem andra barnen eller om han bara springer runt ;P
 
Märks att han utvecklas. Han har börjat säga massor med ord. Nonja åt Sonja (en på dagis), middag, bord, lillan (svärmors hund), Love (våran hund), donte (tomte), snutte, tutte, aede (vad är det), vovve, kisse m.m.
Frpgar jag han hur en kossamu, vovve, renarna, brörnen m.m låter så gör han läten. Örat, huvud, öga, näsa, mun, kind, navel, rumpa, fötter, tår, fingrar och mage visar han vart det är om jag frågar han.
Lego försöker han bygga med, lyckats sätta ihop några bitar själv. Läsa älskar han!
Om han rivit ut från lådor i köket eller hans leksaker så när jag ber han sätta tillbaka sakerna i lådan så gör han det.
 
Så roligt att se han utvecklas ich dem på dagis tycker han förstår och pratar mycket ord. Och det är ju bra! :)
 
Mammas och pappas söta lilla kille som redan är 1,6 år. Hojja, tiden går snabbt!
 
 

Kanske tråkiga nyheter...?

Känns som om man knappt har tid till annat än familj, jobb och hemmet här kring jul.
Månaderna går segt men snabbt ändå. Kan inte fatta att julen snart är här!
 
 
Vi väntar men mycket händer inte.
Dock hade jag konstiga blödningar som bara varade kort, så jag ringde till sjukan här.
Dem tyckte jag skulle ringa till gynmottagningen där jag gjorde cellprov m.m. Dem sa att jag skulle avvakta över helgen och ringa måndag.
Ringde igår och inga mer blödningar. Ville dock att jag skulle komma på en tidigare kontroll då jag inte ska blöda sådär, så imorgon åker jag dit.
 
Ville bara gråta trotts att det kanske inte är något. Var värre då jag skulle säga till chefen att jag måste vara ledig pga det. Då ville tårarna verkligen komma.
 
Jag hoppas att det inte är något, jag vill inte...
Jag vill inte ha en tråkig, tidig julklapp. Jag förväntar mig en bättre julklapp i år.....

bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0