Mitt ♡

 

Wilmers rum

Våran beställning från IKEA är sen då dem MISSAT att plocka med en sak vi ska ha, så allt kommer först den 2/3, en månad sen!
Typiskt då vi ska fixa sista i Wilmers rum...
 
Beställt också från jollyroom, lite köksleksaker då han gillar att "laga mat" åt mamma och leksakerna. Tyvärr hade Jollyroom inte den färg på grytsetet som jag ville ha plus lite annat, så fick bli de  färg dem hade och strunta i dem saker dem inte hade. Wilmer blir nog ändå nöjd :)
 
 
 

Feber, förkylningar och mina medeciner

I helgen är vi alla i familjen hemma, förkyld och feber. Varit hemma med Wilmer måndag-onsdag då han haft förkylningsastma, sedan var sambon ledig torsdag så då for jag på jobbet. Men det ångra jag, feber så gick hem tre timmar tidigare.
 
Så nu är vi hemma i heogen trotts skulle jobbat helg båda.
 
 
Igår var jag och hämtade ut mina medeciner jag ska äta, Primolut Nor. Ska äta dem i två veckor, två stycken om dagen då jag haft  små blödningar då jag inte ska blöda, mellanblödningar. Får hoppas att det fungerar..

Tänker man alls???

Äntligen hemma efter en tidig idag på jobbet. Gjort semlor med en arbetskollega. Skulle slutat klockan 12.15, men eftersom vi hade ca 2 plåtar kvar plus städningen så stannade jag. Klar klockab 12.40.
 
Ringde till cheferna kl 12.17 då vi inte var klar plus ingenting framplockat till imorgon. Berätta vad vi hade kvar och då svara han "ja det var ju tänkt att ni skulle hinna plocka fram till imorgon med". Idioter!! Hur hade dem tänkt det??! Ska vi stressa ihjäl oss eller vad??
 
Vi började klockan 06.00, jag slutade klockan 12.15, arbetskollegan skulle sluta baka klockan 11.00 enligt schemat. Jag en timmes rast där emellan och han. 
Försäljaren som kommer och visar nyheter sa att det tar ca 2,30-2,45 timmar för 200 st semlor att bli klar. Vi hade 500 st, skulle sedan baka bröd och bullar PLUS plocka fram bröd till imorgon på 5 timmar. Hur tänker dem??!
 
Jaja, vi har inte stressat, men inte heller slöat oss. Vi har varit ett bra team och vi har haft roligt, det är en viktig sak när man arbetar två tillsammans tycker jag.
Var längesen jag kände glädje för mitt jobb tycker jag...
 
 
 
Jaja. Hemma nu ensamen. Sambon på jobbet till tre och Wilmer på dagis. Hade tänkt igår att jag skulle baka bröd när jag kom hem, men nu känner jag bara för att ta det lugnt och vila ett tag innan Wilmer konmer hem. Blir nog en tidig kväll ikväll.....

Stressa ner....

Inte mycket uppdateringar här..
 
Varken orkat eller hunnit. Stressigt och dessutom varit till sjukan igen för kontroll då jag blött då jag inte ska. Dem sa att det såg bra ut men att jag hade hormonrubbning pga stress. Så nu försöker jag tänka mer på mig själv och stressa ner på jobbet.
Stanna till och ta djupa andetag, det hjälper inte mig själv att jag stressar. Dessutom kan hormonrubbningar utvecklas till cancer på livmodertappen. Jag vill inte igenom gå samma sak igen! Dessutom görs hormonrubbningen att ägg inte tillverkas under ägglossningen. En oro om man ska ha fler barn.m
 
Annars går det snabbt i Wilmers utveckling.
Sedan går allt annats sakta. Inget händer som vi tänkt och det gör mug orolig och stressad. *djupt andetag*
Bara att ta det lugnt och tänka på mig, annars kommer det aldrig hända något.

bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0