Sjuka

Inte orkat skriva nå, Wilmer och jag är sjuka. Hesa, snoret rinner, hosta och ont i halsen. Trotts lång sovmorgon idag (till nu) så känner jag mig helt slut och knappt någon röst..

Sushi..

Mamma lär sonen att äta sushi, det ska börja i tid ;)



Glömt..

Kom på att det är tag sedan jag la upp bilder på magen, haft fullt upp så har inte blivit att fota. Träningen går väl sisådär..

Bilderna är tagen för ca 1 vecka sedan, glömde lägga upp :)









Snart bege oss mot stan/sjukan.

Åker med mamma och svärmor till stan idag, Wilmer följer såklart med!
Mamma ska till sjukan och svärmor ska med hennes hund på röntgen för att de om hon har några valpar i magen. Om ja, då är det inte länge kvar tills hon ska ha valpar :)

Dagens smink fick bli bruns och beige :)






Alla hjärtansdag <3




















Förrätt: Rostat hjärta (franska), pepparrotsröra med renhjärta.

Huvudrätt: Tonfiskfilé med pasta, röror och sallad.

Efterrätt: Enkel. Gammaldags vaniljglass plus kokta hjortron.

Träning idag med









<3



Dagens smink - Röda läppar

Kör inte ofta med färg på läpparna, men de får det bli idag :)






Fel bara för att man är mamma?

Kom till ett inlägg där en mamma lagt upp bilder på en festoutfit. Hon frågade läsarna vad hon skulle ha på sig, aningen en svart/glittrigt linne (format som ett tält typ) eller en korsett. Hon hade lagt upp bilder på sig med båda på klädesplaggen.

Och så kom kommentarerna... Visst, man får ju ha sin egen åsikt, vissa tyckte att hon skulle köra på konsert och andra inte. Dem som tyckte att hon skulle köra på korsetten tyckte bara att det var tufft och vågat, dem som tyckte tvärtom tyckte hon visa för mycket.

Min egen åsikt är - Varför kan/får/ska man inte klä sig lite mera "sexigt" eller snyggt bara för att man är mamma? Jag tycker bara det är tufft att man vågar det (klart, finns en åldersgräns med att gå ut på fest med sånna kläder tycker jag).
Jag tyckte hon såg riktig bra ut i den cv tyckte helt klart att hon skulle köra på den! :)

Trött är jag minst sagt!

Inte orkat skriva så mycket här. Inte mycket sömn under två nätter, igår 6 timmar och i natt ca 7.
Trött och slut efter att nu varit vaken i 16 timmar, men tur kom sambon hem från jobbet och försöker söva Wilmer nu.

Jag okar inte..

Ännu en morgon med lite sömn. Vaknade av att Wilmer grät och kunde inte somna om.
Ligger bara och tänker på allt som skal göras här hemma plus att jag måste städa hos mamma. Flyttade städdagen hos henne till imorgon, men bara tanken på at jag måste dit och städa gör mig stressad och ont i magen. Det är så mycket nu och Wilmer sover inte lika mycket under dagarna, så jag hinner inte vila.
Mamma ska alltid veta 10 år innan något ska hända känns det som. Igår ville hon veta när jag ska komma så hon kan handla idag, vilken tid så hon är klar med ytterkläder m.m. Blir så jävla irri, fattar man inte att jag kan inte svara på sånt?? Jag har en son, som kanske ska vila eller sover om jag säger en viss tid. Finns det bara hon? Känns som om det ibland!

Ursäkta, men jag blir så irriterad ibland. Trött, stressad och kan inte sova. Magsåret påväg tillbaka.
Ne, jag får helt enkelt säga att hon får anställa hemtjänst med städningen, för jag har nog plus vi bråkar alltid känns det som. Jag blir tyst då jag är trött/på dåligt humör, då blir hon arg och säger något dumt. Allt slutar i att jag blir så jävla irriterad på hur hon beter sig så jag säger något tillbaka, vilket slutar i att hon blir ännu argare och allt slutar i skrik.
Sedan är det alltid synd om henne. Ja, hon har haft mycket som hänt med stroke m.m. Men hur ska jag orka allt påstår hon?
Jag har ett hem, son, hund och en kille att själv tänka på. Jag sa sist då jag städa hos henne att "du får nog anställa hemtjänst pga vi bråkar ju alltid", och det menar jag.. Jag orkar inte.


Jag vill inte ha det så att vi alltid bråkar, speciellt inte med min son i närheten.

Klippt och klar!

Inte världsbäst, men nu är ändå gamlingen klippt :)



Klarvaken 06.00

Klarvaken kl 06.00.
Vaknade utav våran hund kl 05.40, snöras från tak och skraj hund går inte ihop.
Kl 06.00 vaknade Wilmer och ville ha mat, så nu kan jag inte somna om.
Har så sjukt svårt att somna om ifall jag vaknar flera gr under en kort stund. Då Wilmer sovit dåligt, då har jag knappt sovit något. Ibland vakbat kl 04.00 och legat och vridit mig i sängen i flera timmar.

Nu har jag i alla fall gjort mig en kopp kaffe, inte för att piggna till utan är så skönt att kliva upp och ta en kopp innan Wilmer vaknar. Sedan lite eld i kamin innan jag ska göra lite nytta. Blir att passa på att klippa hunden våran, badade henne igår och nu börjar hon bli så långhårig!


Snart är det alla hjärtansdag, tankar kring god mat går redan. Får se om vi åker till svärföräldrarna, inte sovit där sedan nyår pga inte fått komma till veterinären och vaccin. hunden. Och när svärmors hund har parats sig så vill man inte träffa henne pga OM, vilket jag inte tror, att våran hund hade haft något. Men nu är det lugnt, fick komma till veterinären i torsdags. Vaccin plus drog ut några lösa tänder på henne, gammel hund ;)






Vad ska man säga? :)

Vackraste jag vet <3



Ut en sväng..









Min folkdräkt

Igår var vi och blev fotade i våra folkdräkter.
Wilmer har ingen kolt än men han kommer få en senare säkert :) Lite "onödigt" att ge nu när han är så liten.


















Trött och mätt..

Trött och mätt i magen nu, får se om det blir en tidig kväll ikväll..






Samiskfolkdräkt

Har börjat tappa musklerna på rumpan och mage, beror på brist på träning. Har inte hunnit eftersom jag prioriterat sömnaden fört, ville ha ny mössa till marknaden plus att Wilmer skulle ha lite saker.


Idag blir det marknaden. Hade tänkt köpa på en mer vanlig stil med samiskinspirerad, men då hörde cheferna av sig och sa att dem ville fota mig och Wilmer med deras systemkamera. Brukar ha mig på bilder i reklambladet :)

Så jaha, på med alla kläder idag med! Åker nog dock sedan hem och byter. Jobbigt med pälsen pga så stor och kan vara skönjbart ha jeans istället för kolt ett tag :)


Älskar <3

Jag bara älskar mina smycken nu när dem är putsad :)






Mor och son på vintermarknaden <3


















Mor och son på vintermarknaden <3


















Vackraste <3



Silversmyckena fixade

Svärfar putsat upp mina silversmycken jag ska ha till marknaden :)

Två ringar.
Armband och öronhängen.
Smycke till bälte som ska vara till kolten.
Smycke att hänga på min vita päls.










Färgglad

Så nöjd med mina byxor! Längtar nu bara till sommaren/åker utomlands så jag kan använda mina shorts :)






Lite shopping igår

Var till stan igår med mamma, handlade lite kläder till Wilmer och lite annat. Men blev gladast över att hitta ett par jeans plus shorts som passade mig, händer typ aldrig!! Dem är alltid förstor kring rumpan eller förliten kring knäppningen.












bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0