Wilmers rum - Inredning

Wilmer sover så jag passar på att leta saker på internet till hans rum. Har inte än fixat det då det är uppe på övervåningen och vi sover i källaren..

Hittat massa söta tryck/målningar jag velat ha :)



















"Karusell och äta karamell"

Ledig idag, så då har vi varit och åkt lite karusell :)











Stressad morgon!!

Stressad morgon!

Igår sa sambon att han skulle kliva upp halv 7 idag då han börja klockan 7, då sa jag "ja men väck mig då för Wilmer ska vara på dagis kl 8.00 och jag börjar 8.15".
Vaknade till på morgonen och skulle gå på toan då jag ser att klockan är 07.05!!!!
UPP OCH HOPPA! (Då kommer sambon på att han börjar först kl 08.00).

Göra sig färdig för dagis och jobb, sedan snabbt ner på jobbet och slå igång raketen i röven för att hinna med det jag skulle innan lunchen som var kl 11.00. Tog lunch först 11.20 för då var jag färdig med bake offen.

Pust, pust!

Snart är min lunch slut, då ska jag vara i charken och sedan bake off. Så mycket springande idag med.
Slutar kl 16.00 och då hade vi tänk gå på Jokkmokks höstmarknad.
Sambon ledig i helgen men jag jobbar 12.00-21.15 imorgon, så tänkte kanske gå ut och äta idag då jag inte kan äta middag med Wilmer och sambon imorgon.



Jobba

Känns konstigt att jobba, men jag vet att Wilmer har er bra på dagis och med svärföräldrarna (dem är barnvakt ikväll då både jag och sambon jobbar till 21.15 idag).



Energiboost

Nu är vi på dagis, barnen sover så jag är "ledig" fram tills Wilmer vaknar. Brukar göra det efter ca 1,5 timme.
Det går bra på inskolningen, idag lämnade jag bort han 30 minuter och då passade jag på att äta en del av lunchen. Han hade hållt på att lekt och inte brytt sig att jag var borta. Skönt! Kan bli jobbigt om han ska gråta då jag ska gå..

Morgondagen började jag med att mixa frukt till mig och Wilmer. Hallon, kiwi och äpple. Sedan hällde jag i det i fil och rörde om. Det gillade Wilmer :)
Satte även i osötad müsli åt han, men endast lite eftersom vill inte påfrestanhans mage. Han älskar det :) Sedan fick han en macka med ost på.

I min skål satte jag müsli och kanel i. Sedan mixade jag ihop spenat, avokado, cayenne och mjölk i en smoothiebehållare som jag skulle dricka till min sallad under lunchen, men drack lite under morgonen med :)
Sovit lite i natt (ca6 timmar) så behövde en liten energiboost idag, även förkyld :/

Min lilla pojke <3

Inskolning av dagis går bra, är där mellan 08.45-13.45. Just nu har jag gått till personalrummet för att lämna Wilmer själv med dagisfröknarna i en kvart.
Känns konstigt att jag ska börja jobba på måndag och min lilla pojk ska vara på dagis.

Igår när fröknarna frågade mig "hur känns det att du ska lämna Wilmer på dagiset och duska jobba?", bara det gjorde så att det kom tårar i ögonen. Mitt lilla hjärta <3



Sjukling..

Sjuklingen har sovit lite lunch. Snorig, nyser och små feber igår. Stackare..







Mot Piteå!

Äntligen i Piteå, gått på Nolia och hållt på att frysa ihjäl ;P

Nu omcheckade.





Stressad och orolig..

Jag kan inte fatta att snart är denna sommar över!
Detta är sista helgen vi har tillsammans innan vi börjar jobba, sedan kommer vi nästan alltid jobba varannan helg och Wilmer börjar inskolning på dagis på tisdag.

Känner mig smått stressad pga så mycket som händer nu. Dagis, jag börjar jobba och jag vet att jag har mycket nytt som jag ska lära mig. Nya rutiner ska in och i början av September ska jag och kolla mig igen för min CIN3 som jag hade. Jag hoppas med Gud att dem fick bort allt, för jag vill inte sluta med att få ta bort livmoder och äggstockar som andra släktingar fått.

Så man är lite orolig och stressad i magen..? JA!

Resa till Luleå, nu Piteå

Godmorgon!

Idag beger vi oss mot Piteå på Nolia och för att bo på hotell igen. I förrgår bodde vi i Luleå bara vi tre, men idag följer även Wilmers farfar med. Farmor stannar hemma och är hundvakt.

(några bilder från Luleå)































bebisimagen.blogg.se

Gravid med första bebisen

RSS 2.0